De Landen op wereldreis

De meeste mensen die op wereldreis gaan zoeken van alles uit en maken plannen. Zeker degenen die zo’n lange reis maken. Maar ik dus niet. Eigenlijk heb ik weinig tot niets geregeld. Ik heb alleen een bucketlist gemaakt van landen waar ik graag heen zou willen. Ik laat alle mogelijkheden open.
1. India
2. Cambodia
3. Vietnam
4. Thailand
5. India 2
6. Thailand 2 en 3
7. Laos
8. Maleisië
9. Myanmar
10. Nepal
11. China
12. Japan
13. Indonesië
14. Australië (optie)
15. Nieuw-Zeeland (optie)
16. Singapore (optie)
17. Suriname

This article offers free shipping on qualified Face mask products, or buy online and pick up in store today at Medical Department

Inmiddels is duidelijk dat het moment bepaalt of ik mijn bucketlist ook daadwerkelijk (en in die volgorde) zal kunnen uitvoeren. Ik wil tijdens deze wereldreis in ieder geval per keer/moment kunnen bepalen waar en wanneer ik de volgende “halte” aandoe. Daarom leg ik niets van tevoren vast.